Contact & veelgestelde vragen

Zwembad Geerdegemvaart

Leliestraat 32
2800 Mechelen

Pieter-Jan Vandenbon 
(dagelijks bestuur zwemschool)

zwemschool@rscm.be

 

Heb je onze FAQ pagina al gezien? Hier vind je de meest gestelde vragen van onze bezoekers. Vind je toch niet meteen het juiste antwoord, mail of bel dan gerust naar 1 van bovenstaande personen!

Volg ons tijdens het volgende seizoen op facebook voor alle updates!


Contact & veelgestelde vragen

Babyzwemmen

Beleef samen met je kind de eerste kennismaking met het zwembad. Een geweldige ervaring voor ouder en kind. Babyzwemmen is goed voor de motorische ontwikkeling van het kind, zijn vertrouwen en autonomie.

WATERSPEELTUIN

Meer informatie volgt snel.

Zwemschool 4 tot 12 jaar

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar die graag de technieken van crawl & schoolslag onder de knie willen krijgen, zijn er verschillende zwemopleidingen. Zodra gestart in de groepen pré-crawl, lopen de lessen gewoon door tot de laatste groep van de zwemschool.

Eindtermen Mechelse Zwemschool

Eindtermen groep 1 - 9

Sportivo's

Kinderen die de Mechelse Zwemschool hebben doorlopen en graag op een recreatieve manier zwemmen kunnen terecht bij de Sportivo's.

Start to swim (+18) BEGINNERS

Kan je nog helemaal niet zwemmen? Hoe begin je er aan? En nog belangrijker... Hoe hou je het vol? Naargelang je eigen niveau en mogelijkheden, kies je voor een aangepast schema binnen het Start to Swim-programma.

Start to Swim (+18) GEVORDERDEN

Kan je al 25m zwemmen? Of misschien al 100m? Wil je na 16 weken je afstand vertienvoudigen? Hoe begin je er aan? En nog belangrijker... Hoe hou je het vol? Naargelang je eigen niveau en mogelijkheden, kies je voor een aangepast trainingsschema binnen het Start to Swim-programma.

G-Zwemmen

G-Zwemmen, zwemlessen voor kinderen met een fysieke of verstandelijke beperking.

Turbocursus crawl

Tijdens de cursus zwemmen krijgen kinderen vanaf 5 jaar, tijdens de schoolvakanties, op korte tijd, zoveel mogelijk zwemvaardigheden aangeleerd.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x