G-Zwemmen

Met G-zwemmen willen we kinderen van 4 – 12 jaar de kans geven om zichzelf maximaal te ontwikkelen in het water. Via een individueel traject binnen een groepsles en met behulp van ervaren trainers proberen we de kinderen waterveilig te maken op hun eigen tempo.

De Lessen gaan door op maandag (Kinderen met een verstandelijke beperking of autisme) of op donderdag (Kinderen met een visuele, auditieve of fysieke beperking).

Elk kind komt steeds vergezeld van een 'buddy' die onder begeleiding van de trainers mee kan helpen bij het uitvoeren van de oefeningen.

Wanneer

De lessen G-zwemmen van de Mechelse Zwemschool lopen op maandag (kinderen met verstandelijke beperking of autisme) of donderdag (kinderen met een visuele, auditieve of fysieke beperking). Een les duurt telkens 45 min. Na de les voorzien we 15 minuten waarbij er feedback kan gegeven worden over de les.

Maandag: 17u00-18u00

Donderdag 17u00-18u00


Data

Zie tabblad Kalender

Voorwaarden

De kinderen zijn minstens 4 jaar oud. 


Kostprijs

60 euro voor een reeks van 8 lessen + 2,50 euro waarborg voor de badge. Er zijn 4 reeksen per seizoen. 


Aantal plaatsen

In onze zwemopleiding kunnen 10 kinderen per reeks deelnemen. Zodra een groepje volzet is, zal je moeten wachten tot het volgende inschrijfmoment. Er worden geen wachtlijsten of gegevens bijgehouden. 


Inschrijven

Er kan online worden ingeschreven voor reeks  1 & 2 vanaf 24/06/2020 om 10u. 

Voor reeks 3 & 4 kan u inschrijven vanaf 16/12/20 om 10u.

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.G-Zwemmen

Inschrijvingen Mechelse Zwemschool seizoen 2021 - 2022

Hieronder kan u zowel voor bestaande als nieuwe leden alle informatie terugvinden voor de inschrijvingen van het komende seizoen.

Babyzwemmen

Beleef samen met je kind de eerste kennismaking met het zwembad. Een geweldige ervaring voor ouder en kind. Babyzwemmen is goed voor de motorische ontwikkeling van het kind, zijn vertrouwen en autonomie.

WATERSPEELTUIN

Meer informatie volgt snel.

Zwemschool 4 tot 12 jaar

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar die graag de technieken van crawl & schoolslag onder de knie willen krijgen, zijn er verschillende zwemopleidingen. Zodra gestart in de groepen pré-crawl, lopen de lessen gewoon door tot de laatste groep van de zwemschool.

Eindtermen Mechelse Zwemschool

Eindtermen groep 1 - 9

Start to swim (+18) BEGINNERS

Kan je nog helemaal niet zwemmen? Hoe begin je er aan? En nog belangrijker... Hoe hou je het vol? Naargelang je eigen niveau en mogelijkheden, kies je voor een aangepast schema binnen het Start to Swim-programma.

Start to Swim (+18) GEVORDERDEN

Kan je al 25m zwemmen? Of misschien al 100m? Wil je na 16 weken je afstand vertienvoudigen? Hoe begin je er aan? En nog belangrijker... Hoe hou je het vol? Naargelang je eigen niveau en mogelijkheden, kies je voor een aangepast trainingsschema binnen het Start to Swim-programma.

Turbocursus crawl

Tijdens de cursus zwemmen krijgen kinderen vanaf 5 jaar, tijdens de schoolvakanties, op korte tijd, zoveel mogelijk zwemvaardigheden aangeleerd.

Kalender verschillende reeksen

Een klein overzicht van de verschillende kalenders per dag.

Contact & veelgestelde vragen

Contact & veelgestelde vragen voor de Mechelse zwemschool

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x