Sportivo's

Kinderen die de Mechelse Zwemschool hebben doorlopen en graag op een recreatieve manier zwemmen kunnen terecht bij de Sportivo's. 

Bij de Sportivo’s zwemmen de kinderen 2 x per week gedurende een uur op woensdag en zaterdag. De uren zijn afhankelijk van het niveau van de groep. Het uur kan dus ook verschuiven als uw kind naar een hogere groep verschuift!

Niveau 1: 'De instroom groep'. Hier zitten alle zwemmers die uit de zwemschool komen (laatste groep bereikt) of zwemmers die schoolslag, rugcrawl en borstcrawl beheersen. In deze groep wordt de techniek van de 3 slagen op punt gezet. Ook het aanleren van startduik en officiële keerpunten komt aan bod.

Niveau 2: 'De Dolfijnen' staat voor het leren van vlinderslag en het verder leren van startduik en keerpunten.

Niveau 3: 'De Snoeken' verder technisch verfijnen van vlinderslag. Hier wordt wisselslag geleerd met bijhorende keerpunten.

Niveau 4 'De Zwaardvissen' en  Niveau 5 'De Haaien' zijn de hoogste groepen. Ze trainen op snelheid, uithoudingsvermogen, interval,… Techniek moet hier ‘on point’ zijn.

Tijdens het seizoen kunnen de Sportivo's proeven van alle groepen uit onze club. Een initiatie waterpolo of aquadans, een recreatieve wedstrijd en een stage tijdens de paasvakantie zijn een kleine greep uit het programma.


Voorwaarden

De kinderen zijn minstens 7 jaar oud en hebben de Mechelse Zwemschool doorlopen of kunnen rugcrawl, borstcrawl en schoolslag.


Prijs

250 euro voor een heel seizoen + 2,5 euro waarborg voor de badge.Inschrijven

Voor meer informatie: sportivos@rscm.beSportivo's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x