Recrea

Recrea-groep : H2O – FUN !

Voor zij die alle facetten van de watersport willen ontdekken, beter willen leren zwemmen, conditie en lichaamsbouw willen verbeteren zonder deel te nemen aan wedstrijden of dagelijks te trainen, is er de RSCM recrea – groep. Aanleren en vervolmaken van de 4 zwemstijlen, initiaties waterpolo, reddend zwemmen, aqua-gym; open water joggings, gast – lessen van specialisten tot Trivial Pursuit – zwemwedstrijden onderling.

Elke zwemles wordt voorafgegaan door droogtraining waarbij de belangrijkste spiergroepen opgewarmd worden, daarna inzwemmen, en afhankelijk van de doelstellingen en het niveau van de zwemmers is ook de training. Op het einde van elke training is er een ontspanningsmoment om onze zwemmers te belonen voor het harde werk. We hebben een zeer heterogene groep met leden van 8 tot 18 jaar oud. Uiteraard proberen we de lessen zo veel mogelijk aan te passen aan het niveau van het kind.

Om optimaal van de voordelen van de zwemsport te kunnen genieten zijn er 2 trainingssessies van anderhalf uur per week, en dit in één van de mooiste zwembaden van België.

Dinsdagavond : 19.00 – 20.30

Zaterdagavond : 17.30 – 19.00


Contact:

Serge Parys
0495/76.17.32

serge.parys@outlook.com