Sportivo's info

Start Seizoen 23-24:

Woensdag 6 September 2023.

Vanaf dit jaar word de leiding overgenomen door Serge Parys van de Recreanten groep. Hij heeft Fien aangesteld als aanspreek punt en leidinggevende tijdens de trainingen.


Kinderen die de 3 zwemslagen (Schoolslag, Rugcrawl en Buikcrawl) al onder de knie hebben en graag op een recreatieve manier zwemmen kunnen terecht bij de Sportivo's. 

Bij de Sportivo’s zwemmen de kinderen 2 x per week gedurende een uur op woensdag en zaterdag in het Geerdegemvaart zwembad. De uren zijn afhankelijk van het niveau van de groep. Het uur kan dus ook verschuiven als uw kind naar een hogere groep verschuift!

Tijdens het seizoen kunnen de Sportivo's proeven van alle groepen uit onze club. Een initiatie waterpolo of aquadans, een recreatieve (Halloween) zwemwedstrijd en een stage tijdens de paasvakantie zijn een kleine greep uit het programma.

Uren 

Woensdag:

  • Sportivo Groep 1: 16u - 17u (Groot bad)
  • Pre-sportivo's: 17u - 18u (Groot bad)
  • Sportivo Groep 2: 19u - 20u (Midden bad)

Zaterdag:

  • Sportivo Groep 1: 9u - 10u (Groot bad)
  • Pre-sportivo's: 10u - 11u (Groot bad)
  • Sportivo Groep 2: 11u - 12u (Groot bad)

Voorwaarden

De kinderen zijn minstens 7 jaar oud en beheersen rugcrawl, borstcrawl en schoolslag voldoende.

Prijs

- 16 jaar: 320 euro voor een heel seizoen 

+ 16 jaar: 400 euro voor een heel seizoen 

Inschrijven

Voor meer informatie: sportivos@rscm.be.

Als je wilt inschrijven dan mailt u naar het bovenstaande adres om een test moment vast te leggen. Tijdens dit test moment kijken we of uw kind inderdaad alle 3 de slagen voldoende beheerst en in welke groep deze best instapt.

Let op! Dit is geen Zwemschool! Leden moeten alle 3 de basis zwemslagen voldoende beheersen. 

Als er problemen zijn met bv 1 zwemslag die nog niet voldoende beheerst word dan kan het zijn dat we in samenspraak beslissen om uw kind bij de Pre-sportivo's in te delen. Dit is een voorbereidende groep op de Sportivo's waar dan gewerkt word aan de punten die nog niet op het niveau zijn van de anderen zodat de zwemmer achteraf kan invoegen bij de Sportivo groepen.

Belangrijke documenten

Verzekeringspapieren:


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x