T'ZWEMFIEST 2021

29 augustus 2021

Op Zondag 29 augustus 2021 organiseerden we samen met Stad Mechelen, De Vlaamse zwemfederatie en Van Der Valk hotel T'ZWEMFIEST in het keerdok aan het Rode kruis plein. 

De eerste 'echte' activiteit om ons 100 jarige bestaan te vieren! En er is geen betere manier om dit te vieren dan onze geliefde sporten te beoefenen naast het gebouw dat jaren lang onze thuisbasis is geweest!

100 jaar geleden zwommen we zelfs in het Keerdok in plaats van in 'den ouwen dok'. Dus leek dit ons een mooie opportuniteit om dat nog eens te doen!


Overzicht activiteiten:

  • POTS'kes Toernooi: Beach Waterpolo. Je maakt Teams van max 8 personen (je speelt met telkens 5 tegelijk) En speelt verschillende korte wedstrijden tegen de andere ploegen in het Keerdok. De Goals en randen van het veld bestaan uit een opblaas constructie.
  • DEMO Waterpolo Heren 1 tegen Heren 2: Onze heren 1 en Heren 2 van de waterpolo laten zien wat waterpolo inhoud!
  • Trofee Den Ulleklont: Ludieke zwemwedstrijden. (Zie Paco-Project) Hier kiezen we zelf de regels van de wedstrijd. Zwemmen met de zotste of felste badmuts? Doen we! Zwemmen met alleen je rechter been en linker arm? Kunnen we! Hoe ludieker, hoe beter!


T'ZWEMFIEST 2021

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x