Waterpolo: Mechelen pakt eerst prijs van het seizoen

Tijdens de voorbereiding op de start van het nakende seizoen hebben de heren 1 van Mechelen meteen hun eerste prijs gepakt. 


Op het openlucht toernooi van AZSC Antwerpen werd in het zwembad van de molen, aan het bekende Sint-Anneke plage, gewonnen van onder meer Poseiden Brussel, BZK Brugge en KZK Kortrijk. Op zondag speelden de mannen van kersvers coach Dan Balanov dan de finale tegen de gastheer van het weekend. Tijdens die finale nam Mechelen een vlotte start tegen het Antwerpen van coach Patrick Van Ginneken en liep uit tot 2-6. 

Vanaf periode drie leek het tij even te keren in het voordeel van Antwerpen wanneer zij de score terug brachten tot op 7-9 en zelfs 8-9. Maar het was dan toch Mechelen dat in de laatste periode aan het langste eind trok en de overwinning kon binnenhalen. Eindscore 9-12 en meteen een eerste prijs(je) binnen onder bewind van de nieuwe coach. Met dank aan de mannen van Antwerpen voor het fijne weekend, de organisatie van de 20ste editie van hun openlucht toernooi en een spannende en toffe finale wedstrijd. (SC)

______________________________________________________________________________

Voor al de uitslagen en foto's, surf naar de officiele website van de Antwerpse Waterpolo:

KLIK HIER

Waterpolo: Mechelen pakt eerst prijs van het seizoen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x